Graszoden met hoogste kwaliteit

Onder het motto doen waar je goed in bent, legt tuin en gras enkel de graszoden. Voor de kweek van de graszoden hebben wij onze vaste leverancier, kweker. Door de jaren heen hebben wij de beste grasmatten gevonden van de hoogste kwaliteit, deze leverancier brengt dagelijks verse graszoden naar onze vestiging. De premium graszoden die wij aanleggen zijn dus van unieke kwaliteit dat donkergroen van kleur is, zonder netten en onkruid vrij.

 

KWALITEIT IS BELANGRIJKER DAN U DENK!

 

De premium graszoden waar wij mee werken zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Door het mengsel van roodzwenk, veldbeemd en Engels raaigras krijgt u een grasmat wat een bijzonder hoge sierwaarden heeft dat uitermate geschikt is voor spelende kinderen en huisdieren. 

 

Omdat onze graszoden diep wortelen is het minder gevoelig voor uitdrogen en behoudt u langer een mooi gazon.

 

Enkele voorbeelden waar de graszoden dagelijks op gecontroleerd worden zijn:

 

  • Geen onkruid in het gazon
  • Sterkte van de graszoden
  • Dichtheid en kleur van het gras
  • Vochtgehalte van de graszoden

 

Geen netten in de graszoden

Omdat wij werken met graszoden van de aller hoogste kwaliteit zitten er geen netten in de graszoden. Onze graszoden hebben minimaal één jaar kunnen kweken op het land. Door de extreme sterkte van de graszoden is het dus niet nodig om netten in het gras te hebben. Wat uiteraard vele voordelen geeft met het onderhouden van uw gazon. U kunt alleen al denken aan verticuteren.

 

Wanneer de graszoden gesneden zijn hebben ze een lengte van 2,50 meter en 40 centimeter breed. Hierdoor is één graszoden ook één vierkantenmeter. De graszoden zijn 2 centimeter dik en wegen tussen de 15 tot 22 kilogram per stuk. Dit is erg afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Graszoden op pallet

Gazon onderhoud

Wanneer het gazon is aangelegd door ons heeft u een hoog kwaliteitsgazon dat vakkundig is aangelegd. Om dit in de juiste conditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhoudstips te volgen. Deze ontvangt u tevens van ons bij oplevering.

 Graszoden leggen

Graszoden leggen Lokeren » Graszoden leggen Lokeren
Graszoden leggen Assenede » Graszoden leggen Assenede
Grasmatten leggen Brussel » Grasmatten leggen Brussel
Bekijk hier meer tuin en gras projecten »